85-jarig Jubileum, 20 september 2017

VIERT 85-JARIG BESTAAN

20 september 2017
Engelse Kerk  op het Begijnhof in Amsterdam

Op woensdag 20 september aanstaande viert de Stichting Alle-Dag-Kerk haar 85-jarig bestaan met een feestelijke dienst in de kerk op het Begijnhof te Amsterdam.
Dat iedereen hartelijk welkom is en dat de toegang vrij is, past helemaal in het open en laagdrempelig karakter van de middagpauzediensten van de Alle-Dag-Kerk. De middagpauzediensten, die iedere woensdagmiddag plaatsvinden in de Engelse Hervormde kerk op het Begijnhof te Amsterdam voorzien nu al 85 jaar in een behoefte. Steeds weer weten belangstellenden de weg naar de kerk te vinden. Via de NCRV en later via Radio Bloemendaal en via de website van Radio Bloemendaal en via de site van de Alle-Dag-Kerk hebben deze diensten ook ver buiten Amsterdam betekenis gekregen.

Muziek, zang en gesproken woord

De kerk is open om 11.45 uur.
Samenzang begint om 12.15 uur
en de dienst vangt aan om 12.40 uur.

In deze dienst gaat voor: ds. Wim Scheltens, bestuursvoorzitter van de Stichting Alle-Dag-Kerk.
Muzikale medewerking wordt verleend door Wim Magré (orgel) en Jessica en Rhodé van Leeuwen (harp en zang).

U wordt uitgenodigd voor een drankje en een hapje na afloop van de dienst.

Reacties zijn gesloten.