Schenken

Dankzij de inzet van vrijwilligers is het mogelijk voor de Stichting ‘Alle-Dag-Kerk’ om elke woensdag middag een kerkdienst te verzorgen.
Helaas is enkel inzet niet voldoende en heeft de ‘Alle-dag-kerk’ ook financiĆ«le middelen nodig om het werk voort te zetten.

Mocht u de ‘Alle-Dag-Kerk’ een warm hart toedragen en de stichting financieel willen steunen dan kan dit een bijkomend fiscaal voordeel opleveren.
De Stichting ‘Alle-Dag-Kerk’ is namelijk door de Belastingdienst als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) aangemerkt.
U mag daarom uw giften, periodieke schenkingen en eenmalige schenkingen aan de stichting ‘Alle-Dag-Kerk’ als aftrekposten
bij uw inkomsten belasting aangeven

De Stichting ‘Alle-dag-kerk’ hoeft zelf overigens geen belasting te betalen over uw giften, schenkingen en erfenissen;
alles wat u ons schenkt komt dus ook daadwerkelijk bij de ‘Alle-dag-kerk’ terecht.
Op de website van de Belastingdienst kunt u meer informatie vinden over het schenken aan goede doelen en de fiscale voordelen voor u..

Indien u de ‘Alle-Dag-Kerk’ wilt steunen kan dat middels een schenking op rekeningnummer: NL05INGB0000238938 t.n.v. ‘Stichting Alle-Dag-Kerk Amsterdam’ te Amsterdam Als u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met de penningmeester van de ‘Alle-Dag-Kerk’

dhr. M.A.G. Aler (penningmeester)
Bloemendaalseweg 155