Bestelservice

Via deze pagina kunt u een tekst van een preek of een opname (CD) bestellen van een van de diensten die zijn uitgegaan van de stichting Alle-Dag-Kerk.

Opname

vermeld: – naam voorganger en datum dienst – uw naam en adresgegevens; mail dit naar: bureau@radiobloemendaal.nl

U krijgt het bestelde dan z.s.m. toegestuurd. Let op: de kosten bedragen (minimaal) vanaf 1 januari 2018  €4,70

Tekst

Te bestellen via Stichting Alle-Dag-Kerk, p/a Mercurius 28, 1188 GC Amstelveen, tel. 020 6470410.

Voor de tekst wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Ook aan te vragen via e-mail: info@alledagkerk.nl

De teksten zijn te beluisteren, te lezen en te downloaden. Deze zijn te vinden onder het kopje Preken op deze website.

BELANGRIJKE MEDEDELING>>>> Middagpauzediensten zijn weer gestart <<<<

Vanaf woensdag  10 maart zijn de Middagpauzediensten hervat.
De coronaregels blijven van kracht: Maximaal 30 bezoekers, mondkapjes, ontsmetten, ruime afstand, geen gemeentezang. Aanmelding vooraf is niet vereist.
>>>  Deur open 12:25 uur.  >>>  Aanvang dienst 12:40 uur.