Welkom bij Stichting Alle-Dag-Kerk

Zoek je een moment van rust en inspiratie tijdens je middagpauze, een dagje Amsterdam of in je zoektocht naar zingeving? In het hart van Amsterdam, in het hart van de week, kun je je hart even ophalen in een Middagpauzedienst. Je vindt er stilte, bezielende muziek, een korte bijbeltekst en een overdenking van 7 minuten.

De Alle-Dag-Kerk kent een lange traditie van korte kerkdiensten. Het motto waarmee het in 1932 begon, is nog even actueel als toen: ‘rust voor vermoeide zielen’. In de drukte van de stad en van ons leven snakken we naar plekken van rust. Het Begijnhof is zo’n plek en de Middagpauzediensten bieden zo’n moment van rust voor je hart en je ziel. Wees welkom!

In de media

Ook via de moderne en meer traditionele media kunt u zich betrokken weten bij de Alle-Dag-Kerk. Deze website is daar een voorbeeld van. Maar ook Radio Bloemendaal, Twitter en Facebook en dagbladen. Het Woord is immers “van alle tijden en alle plaatsen”.

[/one_full]

Laatste nieuws

  • Voorgangers en organisten Eerste kwartaal 2021

    woensdag voorganger te organist 6 januari Ds. Erick Versloot Mijdrecht Rob van Dijk 13 januari Prof. Dr. Antoine Bodar Amsterdam Everhard Zwart 20 januari Ds....

    Lees meer
  • Nieuwsbrief augustus 2020

    Nieuwsbrief Alle-Dag-Kerk  augustus 2020 (correctie: oktober; toevoeging: december) Van de voorzitter We zijn weer begonnen! 2 september Na een noodgedwongen pauze van een half jaar...

    Lees meer
BELANGRIJKE MEDEDELINGCoronamaatregelen:

In verband met de verlengde COVID-19-maatregelen zijn er in ieder geval tot 9 maart géén Middagpauzediensten.
Er zijn podcast-overdenkingen van voorgangers op deze website, die zij in deze coronatijd hebben ingesproken.