Welkom bij Stichting Alle-Dag-Kerk

Zoek je een moment van rust en inspiratie tijdens je middagpauze, een dagje Amsterdam of in je zoektocht naar zingeving? In het hart van Amsterdam, in het hart van de week, kun je je hart even ophalen in een Middagpauzedienst. Je vindt er stilte, bezielende muziek, een korte bijbeltekst en een overdenking van 7 minuten.

De Alle-Dag-Kerk kent een lange traditie van korte kerkdiensten. Het motto waarmee het in 1932 begon, is nog even actueel als toen: ‘rust voor vermoeide zielen’. In de drukte van de stad en van ons leven snakken we naar plekken van rust. Het Begijnhof is zo’n plek en de Middagpauzediensten bieden zo’n moment van rust voor je hart en je ziel. Wees welkom!

In de media

Ook via de moderne en meer traditionele media kunt u zich betrokken weten bij de Alle-Dag-Kerk. Deze website is daar een voorbeeld van. Maar ook Radio Bloemendaal, Twitter en Facebook en dagbladen. Het Woord is immers “van alle tijden en alle plaatsen”.

[/one_full]

Laatste nieuws

  • Nieuwsbrief augustus 2020

    Nieuwsbrief Alle-Dag-Kerk  augustus 2020 (correctie: oktober) Van de voorzitter We zijn weer begonnen! 2 september Na een noodgedwongen pauze van een half jaar geloven we...

    Lees meer
  • Nieuwsbrief juli 2020

    Als vervolg op deze Nieuwsbrief, klik hier voor Nieuwsbrief augustus 2020. Van de voorzitter Alles viel grotendeels stil de afgelopen maanden. Dat gold om te...

    Lees meer